• RelakSfromhome
    én olyat tudnék elképzelni, hogy:
    -történet: Apucival anyucival akárkivel beköltöztök a városba, este melátod a fasza járgányokat, és te is akarsz. Apuci megveszi neked az első verdádat (valami szakadt egérkergetőt), aztán felküzdöd magad. Nem kell fordulatos történet, meg faxomtudja, a cél: legyél a legjobb
    -Terület: Egyetlen város? Nincs a városból kivezető út? Nem kell, hogy el tudd hagyni a várost, de ne is nézzen ki úgy, mintha egy szigeten lenne az egész. Hogy a régi NFS hangulata is benne legyen, lehetne egy nagyváros, meg a környéke falvakkal, kisvárossal, stb. Én egyébként élveztem a terep felderítését :D Egyébként meg a lezárásoknak nem látom értelmét. Legyen azonnal a teljes játékterület elérhető, legfeljebb nem lesz lóvéd a cuccra, amit kinéztél. Ja, igen, minden legyen azonnal elérhető, csak megint pénzkérdés. Legfeljebb ha hülye vagy, leamortizálod a verdád.
    -Amortizálás: Ha már itt tartunk. Ha rommá töröd a gépet, ne legyen már az, hogy restart, oszt hajrá. Nem azt mondom, hogy olyan legyen, mint a Mario, de pl ha úgy fejezel be egy versenyt, hogy már kilóg a pótkerék a kocsi allján, igenis, kelljen rendbe rakni. Ha meg 200-al nekimész a szembejöbőnek, akkor gém óver, max előző állapot visszatölt. Az meg ne legyen gyakran, hogy tétje legyen. Az ellenfél is ha felkenődik valamire, akkor legyen szevasz.
    -Napszakok: Ja, az sem ártana, mert nem csak éjszaka van élet.
    -Versenyek: legális + illegális éjszaka. Frankó. De kelljen már odamenni a kocsival (U2-ben is lehetett teleportálni a térképpel).
    -Zsaruk: Nekimegy a teherautónak a zsaru, az teherautó meg majdnem kipördül? WTF? Meg legyen adott számú jard, akik nem teleportálnak csak úgy oda akárhova.
    -Civil: Valahogy elég kamikáze civilek szoktak lenni, szerintem inkább satu + kormányelrántás a jellemző, nem pedig az, hogy behúznak az ember elé
    -Fizika: Ja, nem kell RBR szintű, mert vérpista kicsúszik, de sínautó sem. Esetleg a nehézségi szint ezen állítson.
    -Ellenfelek AI: kecsap kuka
    -teljesítmény: a vadiúj sport golf ne hagyja már le a tuningverdákat :D
    -Grafika: Nem akarom 342km/h-nál látni a légyszart is az aszfalton, de ha lehet, az utak ne legyenek szögletesek. A házaknál már nem érdekes (NFS3-mal is el lehetett majomkodni, pedig hogy nézett már ki?)

Jó hosszú lett?