• sonicPSYyoshida
    NFS2 szerintem is jó volt. Azt toltam először osztálytársammal 33.6-os modemmel. Vidékről felhívott, és egymás ellen toltuk. Internet? az még luxus volt.
    Aztán a 3.-ban már 3d-s kártyával gyorsulva tükröződött a kocsin a környezet (bár csak egy statikus környezet volt ha jól emlékszem), és elkezdték a rajongók a kocsikat belegyártani, pályaszerkesztő, etc.

Persze utána ahogy jött előtérbe a pénzmánia, úgy kellett egyre gyorsabban kihozni új játékokat, minden részletre kevesebb idő maradt, és a hanyatlást csak késleltetni lehetett, kikerülni ilyen módszerrel nemigazán. :/

Tipikus rövidlátás, hogy még ebben az évben termeljen jó bevételt, kapja meg a project manager a prémiumát, hogy legyen miből venni új kocsit. A többi le van szarva, jövőre úgyse ő lesz ott, majd más fog szenvedni. Esetleg aki jön helyette, beígéri hogy simán megvan 9helyett 7hónap alatt is, max. kicsit gagyibb lesz, de a név úgyis eladja, nemszámít... Aztán átesnek a ló túloldalára, és lám nem veszi a lemezt a mocska.

Így jártak azt tudom mondani :)