• hdo
    Azért ne keverjük szezont a faszommal, mert divat neopuritanistának lenni jó?!

Pedofíliának azt nevezzük mikor egy felnőtt korú ember olyan fiatalkorú emberrel létesít _félreérthetetlen_szexuális_kontaktust_, akinél még nem, vagy csak hiányosan fejlődtek ki a másodlagos nemi jellegek, _illetve_ nem múlt el még 14 éves.

Ez annyit jelent hogy ha 19 éves fejjel közösülök egy 13 éves lánnyal aki ránézésre lehet akár 16 is - mert mondjuk akkora melle van, olyan széles csípője stb. -, akkor nem vagyok pedofil csak törvénysértő. Egyáltalán nem vagyok sem pedofil sem törvénysértő ha olyan csajom van aki elmúlt akár még 20 is, de be kellene ikszelni melyik az eleje, olyan deszka.

Továbbá a Scorpions borító kurvára nem pedofil mert nem dugják rajta a csajt, de én sem lennék még attól pedofil ha nudista strandon a meztelen hétéves lányomnak megérintem a vállát, mert egyáltalán nem szexuális kontaktus, értem?!

Aki meg ezután még fújjozik meg pedofilozik, annak ajánlom hogy költözzön puritanista közösségbe, csak ne csodálkozzon ha ott meg ő lesz a deviáns, az egyéb őáltala teljesen normálisnak vélt, de ott mégis elítélt szokásai miatt!