• torreadorz
    #192
    "A mondanivaló sarkítása néha hasznos, de itt egy elég gyakorlatias, könnyen megérthető kérdésről van szó. Sajnos, veled is az a baj, mint sokakkal itt, hogy csak fosod a szavakat,"

    Hát nézd. Ha a te értelmezésedben az igazság tényekkel való alátámasztása = szófosás akkor egészségedre.

    Nem véletlenül tart ott ez az ország ahol tart, mert mindig vannak ilyen ostobák mint te is, akik csak mellébeszélni tudnak 0 gyakorlati tapasztalat mellett, és akik egyből hőbörögnek ha valaki kimondja az igazat mert az romba dönti az ő kis álomvilágukat.

    Nem tudom milyen empátiáról beszélsz te is, mikor a másik fél még annyit sem képes kinyögni amikor bebizonyitják tényekkel hogy hazudott hogy bocs fiuk utánszámolás nélkül nyilatkoztam valami olyasmiről amiről halvány lila fogalmam sincs. Ehelyett elkezdi terelni a témát és lassan már ott tartanák hogy a világbéke milyen kapcsolatban van 47-es villamossal...

    Per pillanat csak ebben a forumban 3 emberről bizonyosodott be, hogy úgy állit valamiről valamit hogy a lehető legkisebb utánjárást sem tesz a témában:
    t2k, duko, és te.
    De ez még csak amikor valaki más megteszi ezt helyettük és közli a tényeket akkor sem képes beismerni hogy ezt elkurta. Az a meglátásom hogy ez a fórum is olyan mint a magyar társadalom csak kicsiben...