• kvp
    #13
    "kíváncsi vagyok mikor találják ki, hogy egy mini számítógépet egy az egyben belerakjanak a lapostévébe. mini linux disztró, tv hátulján utp kábel, a juzer bedug egy usb-s wireless billentyűzetet és még chat-elhet is a 120 centis nagyképernyőn, helyi hálóról lejátsza a filmeket, meg tölthetek is le vele.. meg fogják csinálni, csak még nem ébredtek fel.. a winyó már ott van a lapostévében."

    A dragabb sony braviakhoz mar most is adnak egy gpl licenszes cetlit, mivel ezeken a tv-ken is ugyanaz a sony linux fut mint a ps3-asokon, csak ezek a tobb mint 1 hibas ppe-t tartalamzo cell-eket kapjak, tovabba nincs bennuk rendes 3d gyorsito kartya. A cell-t eredetileg erre terveztek, es ebben nagyon jo, mivel szoftverbol kepes potolni a video es a hangkartya hianyat. Ezek a low cost linux-os tv-k alapvetoen mar most is kepesek lennenek blueray playerkent mukodni, csak megfelelo szoftverfrissites utan rajuk kellene dugni egy usb-s blueray meghajtot. Valamiert a sony nem erdekelt ebben, mint ahogy tobbnyire a halozati tamogatas is hianyzik a keszulekekbol, pedig az elektronika bennuk van...

    ps: Lenne egy nagy lehetoseg a ps3 elott: a bravia tv-kbe kellene integralni az egeszet, akkor sokkal tobbet adnanak el, mint most es a tv-k arat nem novelne jelentosen a jelenleginel valamivel tobb elektronika.