Modern Warfare 2
  • Waczkor
    Akimbo az nem tudom miért akkora gáz.
    Persze bead nekik sok mindent azzal a shotival,de azt azért nem mondanám,hogy annyira elrontaná a játékot.
    Én csak hardcore-ban tolom,egyre gyakrabban látok emberkéket ezzel a shotival,de nem mondanám,hogy annyira elrontanák a játékot.
    Flash ellen,gyors sorozat ellen nem tudnak ők se mit tenni.
    Semmivel se gázabb,mint a striker shoti vagy a többi shotgun.
    Camperek ellen secondaryba be van választva egy striker,szal ha kempelnek egy szobában,beszabadulok,kitakarítom a helyiséget:)

Engem a gl,a prestige hax,meg a szarcamp az sokkal jobban idegesít.Én is gl-eztem amíg meg lett a challenge.
    A legidegesítőbb,hogy gl lel egy ajtót,pontot védenek és aki arra megy,általában én mert egy map alatt többet megyek körbe,mint az egész csapat összesen,lelövik.
    Vannak akik a killstreakekért kempelnek,de a többség az akik csak úgy,mert milyen jó hogy letud lőni egy embert 3 percenkén,aki arra megy.

A baj az,hogy ezt a codot nem azok vették meg,akik anno cod1-et tolták.
    Ha letkznak,akkor se írják be hogy sry,ilyenkor szoktam őket 5:0nál egy méterről pofánlőni shotival,mert én is tkzok véletlenül,de még ha a társam fut is bele a tűzbe,akkor is elnézést kérek.
    Sajnos olyanok vették/veszik meg,mint konzolon.Idióta,max 16 éves magas hangú,hű de poénos hogy beleböfög a mikrofonba huszárok,fingjuk nincs az etikettről,alap,íratlan szabályokról...
    Kedvencem,mikor srác kempel,írok neki,van egy fasza statja,elkezdem a szar kempet,csak őt kempelem,lelövöm vagy 10x és egyből sír.

Jah meg persze a németekek,oroszokat utálom még,főleg hogy a németek általában együtt játszanak,megy a szarcamp,az oroszok meg vagy prestige haxot tolnak,vagy szintén kempelnek egy sarokban,esetleg mind2.