Modern Warfare 2
-
Skyline #9540 Na így prestige 2-höz közeledve megjelenés óta kialakult kép:
Dedikált egyre jobban hiányzik....
Szaporodnak a gl noobok...Sokan írják amikor kéri őket az ember hogy gyüjt sotira...de könyörgöm SD-ből takarodjon,gyüjtni ott az ffa meg a tdm...
GL-hez hasonló állatfaj egyébként: Eleinte öröm bódottá volt akimbo-val terminator shotival rohangálni,de egy idő után monotonná válik az egész game,mert semmi tudás nincs benne,abba is hagytam mindenféle akimbo-s szarakodást...Megjelent viszont az új állatfaj hála és köszönet akimbonak: Marathon+Lightweight+ninja megfűszerezve az Akimbo-s terminator shotival/automata pisztolyokkal...
Akimbo-s termishotis gyakorlatilag 30-40 méteren belül ha meglát hulla vagy hacsak nincs nállad gl,nem célzod éppen csipával és húzod meg elöbb a ravaszt vagy nincs nállad is akimbos termisoti amivel előbb lősz...Egyszerüen idegölő,3-4 napja lépegetünk ki "szerókról" mert kis pályán esélytelen felvenni az ilyennel a harcot,ha meg leölöd mert bevárod (tudod merről jön) egyből te vagy a noob camper...
Amit kb 1 hete pofáztam klántársakkal beigazolódni látszik: elöbb utóbb minden low akimbos termisotival fog rohangálni és az egész játékban az lesz a "pro" aki előbb húzza meg a ravaszt...
Csíííterek,lvlhackesek: ma már láttam 4 lvl hack példányt és egy embert akit végigqrva anyázott a saját csapata is (majd köv mapon amikor hozzánk került mi is) mert végig falon át embercélzás aztán fal széleelé nézés és amint kijött az ember rotty...Ezt így végig egész játék alatt pofátlanul végigcampelgetve,aztán mindenki kilépett..
Nem ártana egy új banszéria mert leszaporodnak újra...
Kb eddig ez az össz problémám,nagyon kellenének a dedikált szerók,mert a sok low bunkóparasztot hiába kéri a játékosok jelentős része sd-ben hogy PLS NO GL,NO CAMP,stbstb...Csak azért is használja (pedig tényleg eleinte szépen szoktuk mi is és sokszor láthatóan más is kérni az ilyeneket)...