Modern Warfare 2
  • csuszi
    mikor fogod már fel, hogy mindenki tudna így játszani, és egyszer nem halnék. de az ilyen játék megöli mindenki élvezetét. te ki a faszra vadásznál tdm-ben, ha mindenki egy sarokban kempelne?
    sd-ben a támadó feladata hogy menjen és rakjon bombát, nem kezdőn kempelni, hogy valamelyik fasz úgyis rám jön és lelövöm. játszhatok úgy mint cb én és nem megyek rá, és 2.5 perc múlva nagy kegyesen előbújik, vagy lejár az idő!!!!! mert szarik bele. takarodjon bombát rakni, vagy húzzon tdm-ezni a láma.
    gl: és az se esik le, hogy én is tudnék gl-el rohangálni, és hajigálni a kill streak-eket, nem nagy művészet egy kibaszott ajtón belőni egy gl-el. szánalmas, skilltelen (ügyesség nélküliek), akik nem is hajlandók megtanulni játszani, használják a készítő balansztalan baromságait. mert jöhetsz azzal hogy ilyen a modern hadviselés, de ez egy játék, amiben kiegyensúlyozott oldallal, fegyverrel szeretne SZÓRAKOZNI az ember, nem embert ölni valósághűen, nem vagyok én szociopata. lásd sc, más műfaj, de ott szarrá volt balanszozva a játék, nem is voltak lámák benne, akik egy mindent visz egységen lovagoltak, mert ennyit tudtak. ez a készítő baromsága, és pont annyira van önszabályozás a "cod közösségben" amilyen fejlett maga a "cod-társadalom", valakik nem használnak overpowered fegyvereket, mert érzik hogy ez "gáz", és vannak akik erre verik, és azt hiszik kurva jók.

amúgy ha jól emlékszem te -fav oltál. pedig úgy megörültem.