Modern Warfare 2
  • Sparrow84
    Sziasztok!
    Emberi tulajdonsag, ha nem ugatunk be egymasnak, hanem probalunk segiteni egymasnak, hiaba warez, hiaba nem az. Azert mert kerdest tett fel, nem kell elkuldeni a halal bizonyos testreszere...

Nos, Shadow: Kerdesedre a valasz nem, a wrz-ben megszerzett rangodat (szerintem) nem tartja meg. Masik kerdesedre, miszerint erdemes-e megvenni, csak bologatni tudok. Ha warezon torod a fejen, hogy abban multizz, akkor van egy rossz hirem. Folyamatosan megy a csatarozas az IW, meg a hackerek kozt... Egyik kidob egy patchet, a masik megkrekkeli. Es ez igy is lesz egy darabig. Ha nem szeretnel folyamatosan ezzel a gonddal szembesulni, akkor igen, megeri megvenni, ha anyagi helyzeted engedi, es nem sajnalsz ra 10k-t. En eloszor sajnaltam ra a lovet, de vegulis nem bantam meg...

Mas: Sracok, mi a sz@rnak csesztetjuk egymast? Miert nem tud meglenni egymas mellett warezos es eredeti jatekos? Emberek vagyunk b@ssza meg, jatszunk es szorakozzunk egymas mellett (szabalyos keretek kozt), nem egymas ellen...