Modern Warfare 2
-
nem erről beszélek. ne menjünk bele, de véleményem szerint ha egy romat kiszedsz a közegéből és beteszel egy gazdag közegbe, iskoláztatod, munkát adsz neki, és nem éri hátrányos megkülönböztetés, az életben nem lop, beilleszkedne, normálisan élne. ha ezt egy csecsemővel tennéd, pláne igaz.
szerintem a bűnözőket kell és lehet is utálni, és a roma bűnözőket is, de az nem igaz, hogy geci cigók és a magyarok azok szentek. ugyanúgy megcsináljuk a magunk kis ügyeskedéseit, kezdve a magas szintű bűnözéssel, az adócsalás az virtus nem bűn, és kábítószerrel visszaélés stb stb, nemide tartozik, de itt is látszik. itt vagyunk magyarok, és azon vitatkozunk, hogy egy szoftver eltulajdonítása bűn-e??? hát lopás bazdmeg. nem vagyok álszent, nekem is volt már gépemen warezolt cucc, de legalább nem ideologizálom meg, és kussolok még akkor is ha szar a cucc, dumáljon aki fizetett érte. annak van joga, nekem kuss a jogom. és azoknak megint nevetséges a hozzáállása, akik eddig se vettek meg egy codot sem, pedig már egy ideje a placcon van, és ezt nem veszem meg mert szar és társai. lófaszt bazdmeg akkor se venné meg a kutya se magyarországon, ha jó lenne, és 5 rugó. csak aki így is megveszi. minden más csak duma és rinyálás.
a romák csak úgy jutottak eszembe, hogy itt gyanítom magyarok vagyunk 95% mégis egy lopást próbálnak meg beállítani jogosnak és a kurva anyját az iw nek duma megy.