Modern Warfare 2
  • armageddon666
    @Lantee (1): Visszaállítani nem fogja, mert nem a játékost banolja, hanem a játékot tiltja le, illetve az accountot... Accountod a felelősséged, ha ellopják és csalnak vele, banolják, így jártál. Ez van. Ez a VAC ütőereje, sok embert (nem eleget... messze nem eleget...) visszatart a csalástól, de legalábbis az ingyen csalásoktól, privát hackeket meg sokkal kevesebben vesznek.

@DarkSector: eddig nem nagyon hallottam hibáról... legalábbis VAC felől. Még a csalókat sem sokszor banolja, majd pont az ártatlanokat fogja... Ha pedig nem a VAC miatt romlik el egy acc, azt megcsinálják.
    Fura haverjaid lehetnek. Elég sok ismerősömnek ellopták az accját, és mind visszaszerezte. Volt aki többször is... Más ügy alatt meg hirtelen nem tudom mire gondolsz... Miben segíthetne a valve/steam staff...

@Antal99: Ha jól emlékszem a te accodat nem banolták, hanem zárolták. Nagyon nem mind1... Bannolt acc úgy marad. Zárolt visszakapható. És egyébként pont az eredeti tulaj érdekében zárolják esetekben... mikor feltörésgyanús pl.... ugye ha le van zárolva akkor a lopós geci nem tud csalni is mellé, hogy visszaszerzés esetén már csak egy használhatatlan accot kapjon...

@Skynet: Anno számtalan ember jött ezzel a hülyeséggel, hogy jelentsük a csalókat. Ami már akkor értelmetlen volt, és az a jó 1-2 ezer (ami tuti több)csaló a több százezerből (ami tuti kevesebb), nem a szorgalmas playerek jelentéseiből jöttek... Szimplán szar, google 1. találatos cheatet használtak, és VAC megfogta... VAC automatikus, sem bannolni, sem bannt levenni nem tudnak. Illetve valószínűleg képesek rá, de számtalan ok miatt nem teszik meg.

@Lantee (2): Az amatőr csalók mindig jönnek ban után sírni, hogy kishúg volt, meg szomszéd kutyája nyomott rossz gombot, meg nem is tudta mi az, meg minden gyenge kifogással. Általában amint látják a gyanút felkapják a vizet, vagy szimplán eltűnnek. Mikor látják hogy reménytelen azonnal eltűnnek. Szerintem te már látod, hogy nem fogod ezt visszakapni, mégis itt vagy, illetve a stílusodból azt szűrtem le, hogy tényleg valószínűleg tiszta vagy. Persze lehet rossz emberismerő vagyok. Részvétem az acc miatt. De tartom, hogy nem a Steamben van a hiba, hanem valahogy kiszivárgott a jelszavad, vagy szimplán gyenge volt, feltörték, csaltak vele, ezért jött a ban.