Modern Warfare 2
-
Cingar #18639 nem egy embertől hallottam, hogy pc-n tök béna snipernek de xboxon meg simán megy neki. Valamivel könnyebb sztem is. Talán azért mert az emberek nagy része az egérrel csuklóból játszik és egy nagyobb mozdulatnál nem lehet egyenesen húzni a célkeresztet mert tojásízület a csuklónk. A hüvelykujjával az ember meg sokkal kisebb mozdulatot tesz és ha beállítasz egy érzékenységet a controlleren és a sticket kattanásig húzod egy idő után ráérzel hogy kb mikor kell lőni a dragshotnal( amikor bescopeolsz és húzod valamelyik irányba gyorsan a célkeresztet amíg nem metszi az ellenfelet) Pc-n sztem ez nehezebb mert hiába állítasz be egy érzékenységet nincs fizikai korlát mint a sticknél hogy megakad hanem neked kell érezni, hogy meddig húzd ráadásul ha a stick meg is akad akkor állandó sebességgel fog tovább mozogni amihez megint könnyebb hozzászokni. Az autoaim nem tudom mennyire van benne a multiban, de ha mar picit pontosabban lövöd az ellenfelet akkor már megölöd ha nem akkor csak találatot fog jelezni és aztán téged ölnek meg.