Modern Warfare 2
  • Cingar
    FIGYELEM
    felvettek steamen egy ffa mecs utan, megkérdezték akarok- e egy multigaming klanba belépni ( badcompany + cod6). beszelgetek a sraccal mondja kell meg ket ember első körben.vannak sponzorok, felsorolt hármat abbol az egyik ingyen servert ad a másik 20% os hardvare kedvezmenyt a harmadik meg a klan elso 5 emberenek ingyen jatekot. kezdett gyanus lenni az ingyen jatek mert semmit sem adnak ingyen
    mondtam nincs bad company 2 blablabla a lenyeg hogy vegyem fel msnen az egyik sponzornak valami ugyintézőjét pont fent van. beszelek vele kerdezgetem mivel jar az egesz persze smemivel neki a feladata hogy kiossza azt a par jatekot amihez regisztralnak az emberek. Jó kezdett hihető lenni megadtam a nevem egy emailcimem ( abbol az 5ből egyiket amit regisztraciokhoz hasznalok meg a szuletesi datumomat.
    aztan magyaraz egy programrol amit a steames programozok fejlesztettek, hogy beregisztraljak a jatekota profilba blablabla es hogy atkuldi a progrmaot es mondja mit csinaljak. kezdett erdekes lenni elfogadom a programot megnyitom nah mi volt a nyito ablak? hat persze ird be a steames id-t es jelszot meg pár megtévesztő funkció kreditekrol emg sponzorokrol. Azutan megirtam nekik , hogy elkurjak mert abbol indulnak ki hogy minden ember annyira hulye mint ők es majd beirja egy full idegen embertol kapott full idegen programba a felhasznalojat es jelszavat. No mind1 semmi hasonlo baromsagnak be ne doljetek mert ugyis kamu de vannak kreativ emberek akik megprobaljak :) Jah es a sponzor neve Ferenc aki végig magázott

FIGYELEM