Modern Warfare 2
  • Cingar
    Kill streak resze sztem baromsag, mert le lehet szedni ha leakarja vagy csak berak ellene egy perket de nem csoda ha ledaraljak ha nem is probal ellene tenni. A spawn system kicsit elcseszett mert latom killcambe hogy lelövöm ő egyből spawnnol befordul a sarkon es hatba lő. A fegyverek sztem egyaltalan nem tul erosek. Ha normalisan van beallitva a range semmi baj nincs a shotikkal se. Demolitionbe tisztitani a lerakot sokat hasznalok spast es előfordul hogy rinyalnak érte, de az ilyen vagy sose hasznalta meg spast vagy rossz elképzelese van a shotikrol, mert nálam közelről mind egyből öl vagy legalabb jól lesebez. Final stand sztem még elmegy de a last stand elcseszett mód idegesítő tud lenni. Rengeteg problemat az tudna orvosolni ha lenne legalabb egy master vagy nem tom minek nevezzem aki tud kickelni meg beallitani paramétereket hogy mi legyen mi ne legyen. Gondolok itt fegyvercsoportokra, perkekre,killstreakekre,mapokra(!!!),hp,tdmbe max killek szama stb...
    Az iwnet ugy szar ahogy van arra nincs megoldas csak normalis,legalabb regionalis serverek.