Modern Warfare 2
  • Desvya
    Csá! Most tartok a 4.ik prestignél és végig zongoráztam már pár fegyver mastery-t, és végül a TAR-21 tűnt a legerősebbnek több szempont szerint:
    Silencerel is hatásos, közelre még akimbo modellel szemben is ( amit ugye a legutolsó patchben gyengítettek ; már nem lehet vele 50 méterre lőni ). Szórása miatt nem választják sokan, pedig pötyögtetve 2-3 lövés felső testre. A szórás néha még jól is jön mivel nyílt terepen úgyis futnak a gamerek és valamikor a szórásba futnak bele. Hipfireje is viszonylag pontos. Bár sokan esküsznek az ACR-re ami tényleg a legpontosabb fegyver, sokat lő kevés sebzéssel.

Az én véleményem szerint a legjobb perk elosztás a TAR-hoz a következő:
    Scavenger, Stopping power, Ninja ( v. Commando ), de ha valaki leáll a prestigel a legjobb perk a Sitrep ( ha ezt kihúzzátok, akkor a ninjásoknak annyi ). Persze a Scavenger igény szerint ( ha valakit zavar, hogy megáll a futásban ) a Marathonra cserélhető. Szerintem azért is felesleges, mert nagyon sokan használják ezt a perket, lightweightel is. Mivel én SDzek csak ezért más módra persze más milyen ajánlott. A " fútó" playerekkel szemben is hatásos, csak egy kis odafigyelést igényel az elején ( nem arra gondolok, hogy kempelni kell ).