• kriszwells
    #39
    Szintén gratula, szerintem is jó hír (mostanság sok filmes cikkhez negatív hozzászólásokat olvasok:)) A sok hozzászólásnak is örülök, és jó hogy a két oldal megvitatja ezt. De ha valakinek ez jelenti az alkotást akkor azt fogadjuk el (valakinek az írás, filmkészítés, zeneírás stb.) Miért ne lenne ez művészet?
    Én csak egész kezdő vagyok benne, de érdekel nagyon, végre egy hobbi! amellett, hogy olvasok sokat, filmet nézek (kikapcsolódásként játszom kicsit gépen) de scifi novellák írásával is próbálkozom persze csak unaloműzésképpen, mert nem hiszem hogy sok tehetségem lenne hozzá, de a fényképezésből még akármi lehet, az is hogy tök hülye vagyok hozzá.
    Mindenestre, azzal sem értek egyet, hogy miért ne keltené fel egy gyerek érdeklődését? Én is járok fotószakkörre kisebb csoportba, én vagyok a legidősebb "gyerek", de mindíg jó a hangulat, akár kint járjuk a természetet, akár bent elmezzük a képeket. Még a legkisebb is (10év) szeret "kattingatni", odaállni és csinálni amit kell, vagy amit tetszik nekik.

    "és azok a képek nem állókép másolatok, mert ha ügyes vagy, többet ki tudsz hozni egy fényképpel egy adott témából, mint amit szabadszemmel látsz, vagy más lát, és photoshophoz nyúlni sem kell... nekem is tapasztalat, hidd el."

    S mi több, azt az állóképet, amit lehet csak te látsz, és olyan ritka hogy azt 100 évig senki más nem fogja látni ismét, másnak is megmutathatod. Ha pedig a photoshoppal kell a képen utómunkálni, hogy akkor legyen megfelelő. Aki ír az se csak leírja a szavakat, hanem valamilyen szabály szerint mondatba, regénybe foglalaja....

    Igen, jó géppel többet lehet kihozni a képről mint ami valójában ott van, nemde? De ezt azokra hagyom akik jobban értenek hozzá :)