Komolytalan#5
Termeljél a multinak waze, ne jáccál esténként, az "haszontalan"! Milyen dolog már, hogy miután ledolgozod a 8 órát, nem teszed ki szíved-lelked a munkahelyedért, sőőőt, amilyen pofátlan vagy, még a kereskedelmi adók reklámjait se nézed, az aktuális "celeb"műsor szünetében.
Egyébként nem döntheted el hogy mit eszel, mert boltban csak olyan sz.rt kapsz, ami kb 50%-ban szintetikus, 50%-ban meg idegméreg. Na jó, kicsit túloztam, de az hogy a kínai méz zöld lesz ha nap éri, az nekem kicsit durva (nem én vettem, haver).
Nem te határozod meg hogy miben hiszel, mert ha az nem trendi, akkor "kinéznek". Márpedig jelenleg k.rvára nem trendi másban hinni mint pénzben, karrierben, "önmegvalósításban".
Az is tök nyilvánvaló, hogy csak a saját nemed szeretheted, különben homofób vagy. De ha meg homofób vagy, akkor meg látens buzi, vagyis jobb ha bevallod :-D
Szavazni szavazhatsz bárkire, csak az a gond, hogy akikre szavazol, azok:
1. vagy a "rendszer" kiszolgálói
2. vagy ha nem, akkor a rendszer annyira szűk mozgásteret hagy nekik, amely a szabadság látszatát fenntartja, de a rendszerre nem lehet veszélyes.
Egyszóval akinek esze van, sz.rik az alkotmányba, és este megy játszani. Másnap megint hagyja hogy 8 óráig szívják a vérét - persze amennyire lehet, ez ellen kell védekezni - utána meg megint go haza játszani :-)