USAMEN POWER#17
Aki túl sokat netezik, gamel PC játékokkal (inkább) azt úgy hívják hogy kocka. Minimum 10 órát ül a gép elött ha nem többet. 3 óra meg semmiképp se káros. A net se káros ha tudjuk az ártalmas dolgokat szelektálni. A kutatók meg menjenek a francba a sok szeméttel amit kitalálnak. Ha nekem a közösségben ahova járok gondom van vkivel elöbb megprobálom szóban elintézni, ha nem megy akk utcán megbeszélem vele már nem szóban, de nem menekülök játékba. Ha játszok az azért van mert esetleg olyan dolgokat tehetek meg, amit a való világban nem. Érdekes nem is olyan régen még a video játékok okozták a túlzott aggressziót a fiatalság körében legálabbis az okos kutatók szerint, tiltakozás a (GTA IV ellen stb..) most meg abban vezetik le az aggressziot ? Akk hol keletkezik az agresszio? Talán ebben a mocskos társadalomban és hogy az idióta embereket nem lehet elviselni. Na de ez se ok a túlzott gépezésre. A túlzott gépezés oka, hogy a játékos beleéli magát abba amit játszik épp és nem birja abbahagyni, nagyon csekély köze van talán hogy egy közösségbe nem tud beilleszkedni az érintett személy. Én van hogy ott felejtem magam a gép elött, akk ez azért van mert szoc problémám van ? XD nevetséges.