Akció-RPG A Spellforce alkotóitól
  • Jakuza1
    #20
    Hat nem a gyorsmentes hianya a legzavarobb a jatekban, mert menubol is gyorsan lehet menteni, hanem egyeb hibak vagy hianyossagok.
    Pl egy csomo helyen hianyoznak a tooltippek, azt se tudja a jatekos, hogy milyen potion mire jo, vagy a kuldetes leirasok nem frissulnek reszfeladatok elvegzese utan. Mint ilyen feladatok, hogy menj el valakihez, megoldani valami, mikozben nem is oda kell menni, hanem mashoz elobb.
    Vagy megcsinalod, hogy elmesz az illetohoz,aki mashova kuld es a kuldetesinfoban, marad a szoveg, hogy menj el oda, akivel mar beszeltel az elobb, de uj feladatreszt adott a mission elvegzesehez.

    De peldaul a problemak szemleltetesehez leirom az elso jatekomat, amit ujra kellett kezdeni amiatt, mert beragadtam tereptargy moge es egyszeruen nem lehetett kivergodni a szikla es az epulet fala kozul.
    Szoval ilyen hibak vannak bent a jatekban. Es akkor meg egy csomo dolgot nem emlitettem, mint pl runa ismetlodesek, ugyanolyan runabol talaltam 4 darabot, de masbol egyet se igy egyszeruen lehetetlen a ladakat kinyitni.
    Vagy a varazslat kombinaciok eleg gyerek. Peldaul gyogyito varazslattal meg nem is talalkoztam.
    Ugyanez a helyzet a pancelokra,fegyverekre. Gyer valasztek, specialis varazstargyat nem igazan lattam, max olyat ami ad a kovacsolasra +1et, de pl valamilyen sebzestipust azt, nem.
    Amugy talan nem lenne rossza jatek, de egyszeruen olyan hianyos, hogy mire kipotoljak ezeket a hianyossagokat, addigra a jatekosbazis el is felejti majd ezt a jatekot, johet barmilyen patch.