fourgee#30
1GB ram-os gépre ne tegyél fel másolt Vista-t. 1.4-es Astra-val nem fogok gyorsulási versenyre menni, viszont a hétköznapi ide-oda elrohangálásra ideális. A notebookomban T8100-as processzor, 2GB ram, és egy 8600-as Geforce van. A Vista gyors rajta, dinamikus, a játékok is faszán mennek. Alapból Home Premiumot adtak hozzá. Ha 1x sem sikerült lefagyasztanom, és május óta naponta 8 órát használva, sok cuccot feltelepítve sem lassult be, és minden elindul rajta ami kell, akkor miért lenne szar?
Az asztali gépem Asus P5B, E6300 (dobozos), Kingmax ram (dobozos, élettartam garanciás), Sapphire radeon 1900, SB Audigy 2 ZS. Nos, ezen a konfigon jó párszor fagyott az XP. Pedig nem raktam tele minden szarral. A fagyások egy részéről kiderült, hogy azt az Audigy okozza. Pedig nem butított verzó van belőle, hanem a legfelső, amin már aranyozott csatlakozók vannak. Csak hát kiderült, hogy hibás az XP alá írt driver. Vista alá nem is csináltak hozzá drivert. De szerintem XP alatt is csak azért fagyott, mert szar a Vista. :))))
Valakinek van tippje, hogy az említett, tökéletesen működő, jó minőségű alkatrészekből összeállított konfigon miért fagy időnként az XP?
Ja, igen, mert szar a Vista.