balage187#24
Arrol nem a Microsoft tehet, hogy nincs driver, hanem a gyartok. Egyebkent meg olyan gepen, amin elfut a Vista (ertsd: viszonylag uj) nem lesznek driver problemaid.
Egyebkent nincs Vistam, de haveromek laptopjara ezt raktam fel, mert Vista drivereket kaptak hozza aztan biztos akartam lenni benne, hogy jol megy. Ebbol kovetkezoen nem sokat hasznaltam, csak amig alap progikat felraktam, de azota is telepitettem ra egy-ket dolgot, plusz kerdeztem ot is mit gondol rola: azt mondta nincs vele semmi baj, fasza meg minden.
Szerintem is oke volt a Vista, foleg a telepites tetszett: gyors volt nagyon. Azon kivul viszont semmi baj nem volt vele, olyan, mint az XP. Ez viszont szamomra egy hatrany, mert ha nincs erdemi ujitas, akkor nem latom ertelmet a cserenek, illetve felig-meddig felhaboritonak talalom, hogy ugy adjak, mint egy uj op.rendszert. Azt azert itt megjegyzem, hogy a sokat dicsert kereses funkciot en nem hasznalom se XP-n, se Vista-n, de ez csak egy kis valtozas amugy is. Az UAC meg igenis idegesito. Aki ert a dolgokhoz, nem lama, az UAC nelkul se fog virust/spyware-t kapni szerintem. Aki meg lama, az UAC-cal is sziv.
Emmellett meg azt tapasztalatam, hogy lassabban csomagolodott ki egy-ket dolog es a telepites is lassabb volt nehany nagyobb proginal/jateknal, mint az en XP-men, habar a ket konfig nagyon hasonlo.