• Tinman #64
    Itt retardált max te vagy és még neked áll feljebb vérkonzolos, olvasni nem tudó... pffff.

    Előre leszögezem, hogy több konzolom van, mint PC-m, amit lehet mégis PC-n játszom, mert hol látsz te a konzolodon 2048x1536 felbontást, 8xAF és 16xAA mellett? Mert egy 100k-s VGA-val PC-n ez nevetve nem gond és nem ám limitált max. 60 FPS mellett, hanem 80 vagy 100 felett. Persze ez játékfüggő.
    A nevetséges optikai meghajtós szenvedésről már nem is beszélve... van HDD install, de Boxon a popup gondon alig segített, PS3-on meg lassú az install folyamata.

    A PC-sek azon része mely játszogat a gépén és komolyan is veszi, már rég elfelejtette a FULL HD-t, ugyanis alapból 1920x1200-ban tolják, ami már NEM full hd.

    Nehogy belemenj abba, hogy melyik olcsóbb, meg melyik drágább, mert nem erről volt szó, mindenki tudja, hogy a PC-s hardverre kiadott pénz, gyakorlatilag ablakon kiszórt pénz, de ha a legjobb grafikai minőség és a legmagasabb felbontás kell és bírod pénzzel, akkor a konzol köszönhet messziről, mert már elavult.

    DDR3-at emlegetsz ember? Viccelsz? A mai normális VGA-kon DDR 5 pörög, fillérekért van már DDR 3 ram bele az alaplapba.
    Sajnos nekem csak 4 db 3.4 GHz-en kegyegő CPU mag jutott, de biztos találsz itt olyat aki erre is rátesz pár lapáttal. Az 1 MB L2-t emlegeted 2008-ba? Vicc.
    HDD esetében PC-n már fillérekből RAID 0 kötetet lehet kialakítani.

    "mig te ülsz a 17"os crt monitorod előtt és megy szét a szemed más meg élve a 42"os tvje előtt 3-4 méterről a kanapében ülve a játékot."

    Te átaludtál 5 évet? Teljesen általános már a MINIMUM 19" TFT, de kb. 40k körül vannak a 22"-os monitorok, no meg ha már LCD tv-t veszel azon ott a VGA csati és máris megint értelmetlen a flamed.

    Olvasgassál mielőtt okítasz itt újrekkk.