• eM82
    hát nem lenne rossz ha 2db 500GB-os lemezre kiírhatnám a winchestereim tartalmát... de ! mikorra írná azt meg???
    olvasatom szerint: 25GB-os Blu-Ray lemez megírása 8x-os sebesség mellett 15 percet vesz igénybe, ha ezt csak szimplán felszorzom (ami vsz. nem ad valós képet) akkor is 20x15perc, vagyis 5 óra... aztán jó legyen az írás minősége, meg ne legyen közben áramszünet...
    Naív vagyok s nem vagyok szakember, de sztem a winchester olvasási sebessége lesz a szűk keresztmetszet...

Doktor Kotász:
    szerintem hajlandóak leszedni... átlagban: egy 720p-s film 4,3GB, egy 1080p-s film 8GB... tkpn. DVD ill. Double Layer méretűek... sztem inkább majd ezt szedik az emberek, mint a DVD változatot.

Mennek le a nagyképernyős (40"+) LCD árak (Full HD Samsung már br. 185-ért) így a kereslet is megnőhet majd ezek beszerzésére, s aki egyszer megtapasztalta a HD minőséget, az utána vsz rákattan s szedi le a HD-ripeket... akár free-torrentként, akár nyílt trackerről 1-2 hét alatt... mert megéri.
    A visszatöltés a kényes a pont, de gondolom te is ezért írtad a hajlandóságot.
    De jó is lesz a Digi kábelneteseknek... (én nem vagyok az... sajnos)

Full HD LCD TV-t én majd talán jövőre veszek, de már van pár film a tarsolyban, amit mindenképpen újranézek majd HD-minőségben...