• Dany007
    Lemaradtam elnézést :)
    Akkor elmesélem, hogy szerintem mi az a 3 ok, ami miatt biztos, hogy jártak a Holdon, és ami miatt ez az egész csak egy bugyuta összeesküvés elmélet.
    A 3 dolog szerintem olyan, amihez "okosság" sem kell.
    Nem kell itt firtatni a fényképeket, vagy videókat. Én magam is grafikus vagyok, tudom jól, hogy (kis túlzással)egy agyonlőtt gorilla képéből is lehet Pamela Andersont varázsolni. Csak Photoshop és idő kérdése.

Az első: ok számomra az, hogy az összeesküvés elmélet lényege, hogy még nem jártak a Holdon.
    Na de kérem, a Hold-programon több ezer ember dolgozott! Közvetett módon meg mégtöbb! Több száz ember kísérte nyomon eleve a központból.
    Ez azt jelenti, hogy vagy mindenkit átbasztak, azokat is akik a kilövés utáni pillanatokat, és az egész utat felügyelték, beleértve a pilótákat is, vagy mindenki benne van! Ilyen nagy számnál, mind két lehetőség kizárva.
    Ekkora méretű átbaszáshoz az egész NASA-nak benne kellett volna lennie. Az meg képtelenség, hogy mindenki hallgatna róla és semmi konkrétabb bizonyíték ne lenne.

A második: okom az a bizonyos tükör a Holdon, amit az egyik apollo misszióval telepítettek oda. Az a bizonyos tükör hajszál pontosan egy földi teleszkóp állomásra van irányítva, ahonnan azóta is cm pontossággal mérik a Hold-Föld távolságot. Ezt nem értik a NASA-nál se, hogy mért nem mennek el a kétkedők ehhez a központhoz és nézik meg saját szemmel ahogy küldik fel a lézert, és az visszapattan a tükörről? Tisztán lehet látni. Ezt semmilyen műholddal, vagy önjáró robottal nem lehetett volna elhelyezni. És már több mint 40 éve folyamatosan mérik az adatokat.

A harmadik: ok pedig a hidegháború. Ugye abban az időben fénykorát élte a Szóvijetek és az Amcsik közötti rivalizálás. Egymás minden lépését figyelték. Az amerikaiak is igazolták az első Szputnyikot, ahogy Gagarin repülését is radarállomások figyelték. Ugyanez volt fordítva is. A ruszkik is végig figyelték az amerikaiak holdraszállását. És abban az időben, ha csak egy csepp esély is lett volna rá, hogy az egész kamu, a ruszkik lettek volna az elsők akik ezt világgá kürtölik! Elvégre még a sportban elért eredményekből is politikai versengést csináltak, nemhogy a holdutazásból.

Szóval egyszerűen nem értem. Nem értem minek fényképeket meg egyéb baromságokat elemezni, amikor ott pl a tükör, el lehet menni, megnézni. Azt úgy olyan pontosan beállítva nem lehet csak úgy "ledobni" a holdra.
    A hidegháború kellős közepén amikor a két hatalom azt leste hol hibázik a másik, hogy tudja lejáratni a másikat, pont ezt hagyták volna ki? Ugyanmár...