• krajcsovszkig
    #3-4 Ki terjesztette itt bárkinek/bárminek is a halálhírét?

#5 AMD most épp szénné keresi magát a HD4-es szérián és úgy néz ki hogy végre egy rendes procit is ki fog hozni, legalábbis notikra, úgyhogy ne szaladjunk ennyire előre :D

#6 Remélem a mocskos, geci intel nem kap túl nagy büntetést, mert akkor mocskos geci drágák lesznek a procijaik és mocskos geci szar AMD procit kell helyettük venni

#7 Ki?

#8 Ki mondta hogy szeretné? Csak az igazságot mondta, hogy az AMD könnyebben tönkremenne az intelnél adott esetben. Hanyas voltál szövegértésből? És mitől lesz "vérfanboy"? És különben is, téged az mit zavar?

#9 Az AMD már régen írt normális drivert az überfasza GPUihoz (tényleg überfasza, remélem ezt nem ironikusnak szántad), max a crossfire és a kétgpus kártyakezelés bugos kicsit, de az se nagyon. Ha szarul fut valami atin, akkor az kizárólag a fejlesztő/kiadó/geci nvidia hibája (nvidia még az intelnél is gyakrabban fizet le/zsarol meg cégeket hogy a programjuk nvidián jól fusson atin meg ne)

#11 Én meg azért nem veszek AMD procit mert - most - szar és még tuningolni se lehet rendesen.

#14 Igaza van, mert néha tényleg szar az ati driver, intel driver meg soha nem szar, igazából teljesen 100%-osan a célnak megfelelő GPU drivert még csak az inteltől láttam... :\ (ezért is veszek intel GPUs notit, mivel játszani azt nem akarok rajta) Meg az is igaz, hogy RÉGEN az AMD procik leégHETtek (lásd TomsHardware), mert az intellel ellentétben nem volt bennük hővédelem (most már van, intel X-ben viszont nincs xD) És ne személyeskedj.

#16 De ha 3-nak mondják az meg CSALÁS. És működik.

#17 nice, grat :D

#19 Shader nemcsak az árnyékkezelést jelentheti, amúgymeg az is lehetett már akkor. 2D állóképek megjelenését támogatja HARDVERBŐL. Vicces lenne ha wordhöz kéne a hardveres 3D, vagy ha valaki integrált vidkarin olyat akarna csinálni, amihez kevés a szoftveres.
    Volt akkor már textúra és modell is. Nemcsak "vektoros izé".
    Az atom Intel MMX architektúrára épül, mint MINDEN mai PC processzor (AMD-k is)
    "Ezzel a megoldassal az gpu-nak hasznalt x86-osok elerhetik a hasonlo sebessegu es magszamu ati chipek sebesseget is. Viszont a magok szamaban viszonylag nagy elteres lesz az ati javara."-kvp - magyarul az ATI jelentősen gyorsabb lesz végeredményben. Szövegértés ;)
    "a larabee az amd fusion lemásolására épül" ami meg az nvidia Tesla lemásolására. Amúgy meg laRRabee, és az intelnek is van valamennyi saját tapasztalata GPU gyártásban, az AMDnek pedig csak az Ati révén.

Lehet hogy úgy tűnik most hogy én is intel "vérfanboy" vagyok, pedig nem, csak egyszerűen azt szeretem ami jobb, és nem zavar, hogy akárki hogy próbál akármit eladni amíg az az akármi jó és olcsó. Különben meg azért is rokonszenvezek az intellel, mert sokat kutat-fejleszt és magyar vonatkozása is van, és én meg "büdös náci" vagyok, ahogy egyesek mondanák (pedig nem, egyszerűen csak szeretek kérkedni azzal a kevéssel ami van) És ha kicsit intel-hypeolásba is csapott át a dolog, az csak azért van, hogy egyesek elvekult és ebben mértékben ok- és jogtalan intel-fikázásait ellensúlyozza. És én ugyanúgy megvenném az AMD procit is az AMD vidkarim mellé, ha jobb lenne az intelnél.

Köszi a figyelmet és további szép délutánt