Valkyria Chronicles
 • NEXUS6
  #10
  Szeretnéd mi, te meg néznéd, ó te perverz állat!;D

  Amúgy az UFO-hoz képest kevesebb management (de azért van), sokkal összetettebb sztori. A pályák nem legeneráltak, hanem előre megtervezettek, mindegyik elég nagy kihívást jelent, ráadásul soxor teljesen más stratégiát is mint a többi. 5 fajta katona (felderítő, gépfegyveres, páncéltörő, mesterlövész, utász) + tank, akiknek a tevékenységét egymásra kel építeni. Speckó parancsok, és képességek, amik valami bónuszt adnak, vagy adott pályán csökkentik a karakter valamilyen értékét, pl pollen allegia, vagy pletyis csaj, aki elvonja a csapattársak figyelmét, ha közelükbe kerül, meg ilyenek;)))
  Bizonyos csapattársak ki nem állhatják egymást rájuk is figyelni kell, mások viszont nagyon jól dolgoznak együtt. Vannak magányos farkasok, akiket felspannol ha egyedül dolgoznak, bizonyos pályákon pont ilyenre van szükség.
  Az AI sokszor rettentően szemét, általában jól választja ki, hogy neked melyik embered elvesztésével okozza a legnagyobb kárt, mindig fedezék mögé bújik ahonnan szó szerint ki kell robbantani, ahhoz, hogy valaki leszedje. Az ellenség tűzereje viszont általában annyival nagyobb, hogy nem érdemes semmilyen egységedet tűzvonalban hagyni egy körig sem, vagy el kell bújtatni, még a fedezék sem elég, vagy mindenkit, aki él és mozog 1 körön belül le kell szedni. Nem egyszerű eset!;)))

  Ha nem pont azt, és csak azt keresed, ami pl az UFO-ban van, akkor nagyon jó szórakozást jelent.