Halo 3: ODST
  • Caine
    #45
    Nos, végigtoltam normálon a történetért, easyn az acsikért és most nyomom legendary-n. Most volt meg a 2 hunter a tayari plazan, hát mit ne mondjak, megizzasztottak ... :)

    A lényeg: iszonyat jó hangulata van a játékak, végig pörögnek az események, egy percre sem unatkozik az ember. A szori szerintem rendben van, végig fent tartja az érdeklődést. Aki nyomta a többi halo játékot az láthat/hallhat utalásokat, ez is nagyon ott van.

    Én a játékra 9/10-et adok, nekem nagyon bejött, a halo hangulat végig átjön. Van egy két apróság, amivel szerintem lehetett volna még fogkozni az élményt, ezért a -1 pont. Pl. lehettek volna tulajdonságaikban is különbüzőek az odst-k, pl. az egyiknek több életereje van, a másik ügyesebb puszta kézzel, a harmadik több lőszert cipelhet és még sorolhatnám, ez hozzá tudott volna járulni ahhoz, hogy jobban belelkjem magam.
    Valamint azt nem éreztem, hogy a Spartanok milyen szuper-emberek. Normálon kb. ugyan annyi fáradásg hazavágni egy gruntot vagy éppen egy brute-ot, mint az eredeti halo3-ban, pedig ott mi vagyunk a terminator.
    Kb. ugyan annyi sebzéstől is murdelek meg.

    De a játék annyira magával ragad, hogy ezek közben eszedbe se jutnak. Egyszerűen mész, irtasz, élvezed a játékot és bogozod a történetet. Az illúzió tökéletes, nagybetűs JÁTKÉLMÉNY.

    Kicsit talán lehett volna hosszabb, de a mennyiségért egyrészt kárpótol a minőség, másrészt nagyon jó az újrajátszhatóság értéke.

    Ahogyan már mondtam, nálam 9/10. Ha beleszámolom azt, hogy mennyi értéket kapsz a pénzedért, akkor a 9k kicsit sok érte, így mondjuk 8/10.

    Halo fanoknak kötelező, aki csak szereti annak is simán megérheti, ha lemegy az ára 6-7.000-re. Szerintem annyi lett volna a reális ára, de persze nem tudtam várni vele 3-6 hónapot, de egyáltalán nem bántam meg.
    Über.

    Én mentem vissza az upliftre, kíváncsi vagyok mennyire fognak szivatni a wraith-ek legendary-n, bár szerintem nem lesz olyan cumi, mint a két hunter.

    Már alig várom a Reachet ... :)))