Romulán álcázó van rajta. Vagy mindig beugrik valami mögé mikor odanézünk. Ugyan emberek, ha egy ekkora nagy valami jönne felénk akkor már rég tudnánk róla. 4 év múlva ideér. Tehát elméletben hamarosan szabad szemmel is látni lehetne.
A másik. Ugye a maja mitológia szerint korszakváltás lesz 2012.dec.21-én. És milyen igaz. Átfordul a naptáruk 13.0.0.0-ra. Tehát egy új korszakot jelöl.
A másik: Számoljatok utána egy csöppet: 3600 évente jár nálunk ez a bolygó. Akkor Kr.e. 1588-ban is járt itt, meg 5188-ban is. Még sincs semmiféle világkatasztrófa az akkori írásokban. A civilizációk csak úgy élték mindennapjaikat. Nem pusztult ki az emberiség, és nem mosta le a Himalája tetejét a szökőár.
Meg hogy magasabb spirituális rezgésszámra emelkedik a bolygó. Ez meg mi a bánat? Valaki eltudja mondani hogy mit jelent pontosan?
Utána olvastam a niburu-nak meg a 2012-nek, és vagy 6 féle világvége elmélet szűrtem le. Azért nem tudom feltűnt e nektek valami: A dinók 270 millió évig tök jól érezték magukat, aztán jött a katasztrófa. Az utána élő fajok is marha sokáig el voltak. 130.000 évvel ezelőtt kialakult az ember (homoszapiensz), az első civilizáció I.e 4000 körülre tehető és azóta vagy 300 -féle Armageddon, Ragnarok...stb világvégét jövendöltek meg. Ez szerintem egyfajta kényszer. Az emberiség vágyik rá hogy kihaljon, ezért jósolgatja saját pusztulását. Legutóbb ugye 2000-ben pusztult ki az emberiség...