Roland Emmerich legújabb világvége filmje
  • Magoo
    Amit most írok, nem felvágásból írom...
    Mindig panaszkodtam, hogy a Magyar mozik minősége milyen, mert zörög, szaros, emberek pofáznak stb...

Most jöttem a vetítésről a Hollywood-i Arclight cinema-ból, ami állítólag a világ legjobb mozija, mert spéci kép, spéci hang, mindenkit megkérnek, hogy kuss, ne zörögj, telefont kilőni, stb...

A filmről röviden annyit, hogy qrvára élveztem és sztem Emmerich tud szórakoztatni.
    A mozi viszont, annak ellenére, hogy fúde spéci, minden emberke ki-be járkált film közben, mert minden pöcs prosztatagondokkal kűzd (vagy nem kéne 5 liter kólával beülni a nézőtérre)
    A spéci vászon - ami hatalmas és fú de... - pedig torzult! Döbbenet. Néha szédítő volt látni, hogy mennyire el volt cseszve a perspektíva. (Ugyanis nem lapos a vászon, hanem görbített, miszerint így tökéletesebb a kép...csak hogy ezt a mozigépésznek valszeg elfelejtették tolmácsolni)
    A hang meg annyira tökéletes volt hogy a bal első hangszórók közül 1-2 zörgött.

Ezt csak azért mondom, hogy ha valaki panaszkodna a magyar mozik színvonalára, akkor gondoljatok bele, hogy még a legjobb helyen is el tudják baszni a receptet. :D

Bocsi az OFF-ért, de remélem megérte posztolni ezt a dolgot.
    A film amúgy számomra szintén 7/10. Nem kell keresni a realitást...de qrva kemény volt látni a környező épületek összeszakadását! :D