• P3h3ly
    Szerintem rövid úton lesz még itt diktatúra is. Viszont most azt látom hogy könnyebben ússzák a hatalmon lévők amíg nem nyílt diktatúrában kormányoznak.

Most még csak háborog az emberek egy része hogy ilyen törvényeket hoznak stb, nyílt diktatúránál szerintem ezek közül az emberek közül sokan már lázonganának a rendszer ellen, sőt lehet fizikailag is tennének ellene.

Ennél a pontnál jön képbe a "terrorizmus" mint veszélyforrás ami nem véletlenül nincs pontosan definiálva vagy olyan módon van hogy nyugodtan rá lehessen húzni arra akire szeretnék, gondolom ti is meg tudjátok tippelni kik lesznek a terroristák: nagyrészt akiknek nem tetszik majd a rendszer.
    Az aktuális törvények szerint még nem tudnák eléggé megfigyelni azokat akik a rendszer (diktatúra, vagy ki tudja minek nevezik majd) ellen tennének, de ha elég jól keverik a kártyákat most akkor valószínűleg mikor arra kerül a sor minden probléma nélkül elteszik majd láb alól aki nem tetszik nekik hiszen a s*ggédbe is kamera van ami megfigyeli mit csinál a gépén tucatnyi vírus tengődik a vezetők emberei jóvoltából (valahol volt egy cikk ahol talán az FBI és a vírusirtók fejlesztői közt levő megállapodás volt taglalva) így valószínűleg elég ritkák lesznek azok az emberek is akik a megtorlás veszélye nélkül szólhatnak a fennálló rend ellen.

Röviden szerintem érdekes, bár a többség számára bizonyára előnytelen politikai változások elé nézünk, amit jobb lenne kívülállóként végignézni más államokon, de úgyse ússza meg MO se. Bár ki tudja... a remény hal meg...