• MrBlowfish
    A TV2 baja alapvetően, hogy nem tud műsort készíteni. Az alapok jók, a lehetőség benne van, és csinálnak belőle egy szart.

Vegyük a 2 "sztár reality-t".
    RTL-en sokkal jobban összeválogatott társaság volt. Volt értelmiség, kevésbé értelmiség, szép nők, és kevésbé szépek, fiatalok, öregek, etnikum... A TV2 meg megprószálta utánuk csinálni, és hasonló diverzitást vinni a műsorba, de nem igazán jött össze. A Bódi család nem Gáspár, a Voksán Virág sem egy Horvát(h?) Éva, Fekete Laci meg Bárdosi sem u.a.... Valahogy a gárda olyan Celeb vagyok light érzést kelt. Nem is beszélve a tisztelt ex miniszter asszonyról akit nem úgy utál egy ország, mint a Győzikét akit lehet utálkozva nézni, és röhögni, hanem effektíve behány a puszta látványától tőle cirka 9 millió ember.

Aztán ott vannak a zenék. A TV2 "autentikus" akar lenni, ezért csak afrikait tol (legalábbis a 2 adásban amit láttam nem volt más), míg az RTL-en nagyon jól eltalált, és hangulatos háttérmuzsikákat pakolnak a jelenetek alá. Itt kell megemlíteni a szerkesztést, vágást, rendezést, ami szintén az RTL oldalára billenti a mérleget. Egyszerűen profibbak az RTLnél.

Az egyik legnagyobb aduász pedig szerintem a műsorvezető páros volt. Igaz a második szériában érezhető volt, hogy nagyon le lett b*szva a Balázs meg a Vadon, mert visszavettek az arcukból, 300%-ot, de az első szériában olyan dúrva osztások mentek a részükről, amit én még sosem láttam magyar gyártású műsorban, legyen az kabaré, stand-up, bohózat, kábeles, vagy országos adó. Ebből sok elveszett a 2 szezonra, de még mindíg egy (viszonylag) friss és egyedi páros voltak, és el tudták adni magukat. Ezzel szemben a TV2-n Liptai, és a Mittoménki (Áron, vagy Árpi talán?) egy erőltetett, lagymatag, elcsépelt és elfáradt poénkodással teli izzadság szagú, vagy épp tök unalmas és érdektelen felkonfokkal altatja, vagy kényszeríti átkapcsolásra a nézőt.
    A Vadon meg a Balázs is elfáradt a 2 széria alatt (meg ugye vissza kellett venni), és ez meg is látszana valszeg egy 3 széria nézettségén(én miattuk néztem a "sorozatot"), de az RTL tudja mikor kell abbahagyni.

Profi műsort kell gyártani, ami minden réteget megfog valamivel, és új arcok kellenek, mert a régiek (Baginacsa, IHM valaki?) már évek óta kiégtek.