berserk87#10
MrBlowfish: Az első mondatoddal egyetértek, mert sokkal jobb műsort is csinálhattak volna az alapötletből.
Azzal viszont nem, amit utánna írtál. Sokkal jobban válogatták össze a szereplőket a tv2-nél, mint az rtlkubon. Nincs két hasonló személyiségű ember náluk. A volt miniszterasszony is ezt erősíti, bár az ő szereplése nem volt annyira élvezetes a nézők szempontjából, mert egy nagyon visszafogott szerény ember(a látottak alapján). Ha viszont azt nézzük, hogy az rtlklubbon olyan magamutogató majmok vannak, mint Győzike, akkor igazad van, de a Bódi család is kezdi megmutatni az igazi oldalát, ami hasonló Győzikééhez, bár közel sem olyan harsány személyiségüek.
Az Sztárok a fejükre estekben az afrikai zenék a nagyon jók, illenek a műsorhoz. A főcímdal viszont katasztrofális, nem bírom meghallgatni. A másik elvetélt ötlet a műsor közbeni sok reklám(ajándékok bemutatása meg a szereplők szavazási elérhetősége), ilyenkor elkapcsolom 5-10 percre a tv-t és így alig látok belőle valamit, mert mikor visszakapcsolom újabb reklám jön.
Ez az idióta főcimdal meg a sok reklámok eszembe jutatják a megasztárt, amiben nagyon hasonló dolgokat figyelhetünk meg, ami lehet, hogy nem véletlen.
Bevallom őszintén, hogy a celebes műsorból egy részt se láttam, szóval véleményt nem igazán tudok róla mondani, csak annyit, hogy nagyon primitív emberek is vannak közöttük pl.:a már említett Győzike vagy PÁKÓ. Ezért se vagyok kíváncsi rá.Az a véleményem, hogy a celeb vagyok,...-ban inkább üresfejű buta és fiatal sztárocskákat hívtak, a konkurnciánál, pedig megpróbáltak olyan embereket szerepeltetni, akik valamit elértek már a munkásságuk alatt, próbáltak a társadalom különböző rétegeiből válogatni. Amúgy Fiala Jánost bírom a legjobban, bár fogalmam sincs, hogy őt honnan kellene ismerni.