Rexhawk#19
Macc
"Eppen ezert a statusszimbolum elkepzeles eleg hibas, hiszen tomegtelefon lett."
hogy lehet egy olyan telefon tömegtelefon ami szolgáltatóhoz van kötve, és nem lehet (legálisan) kártyfüggetlenül megvenni.Meg az ára is viszonylag magas.
"Sznobsag? Felsobbrenduseg? Ezt valahogy mindig az "ellentabor" emlegeti."
Hát mért, egy iphone sznob beismerné hogy sznob?:)
Akinek meg tényleg ez a telefon való, az meg miért is ismerné el ami nem igaz?
"A reklamok sem arrol szolnak, hogy te tobb leszel tole."
dehogynem.
"A hir nem arrol szol, hogy az iPhone a legjobb telefon, hanem hogy a legnepszerubb. Meg talan ezzel is lehetne vitatkozni, mert csupan a legkelendobb."
"Legjobb telefon mar azert sem lehet, mert mindenkinek masok az igenyei. Nekem bejon. Elozo telom egy Motorola F3 volt, azt is szerettem. A kezelese olyan amilyen - nekem nagyon bejon - de masnak a menuk es filerendszerek vilaga kezreallobb, Ennyi, ezen kene mindenkinek kulturaltan tultennie magat."
na e tekintetben egyet értek veled.
FlyingV
"én miben térítettelek?"
eddigi szavaidból azt vettem ki iphone az egyetlen jó telefon és ha használható mobilt akarsz csak ez érdemes meg vennem
"Meg mitől vagyok vérfanboy?"
attól, hogy nem vagy képes beismerni az iphone hátrányait, csak ami jó azt látod benne és minden más telefont fikázol ész nélkül
"Attól, hogy meg vagyok elégedve avval, amit vettem? Igazad van, faxé nem veszek valami Nokia/SE gagyikakit.."
na látod erről beszéltem. Miért tartod gagyinak minden más telefont?mert törékenyek(az én k310em jó párszor (pár százszor:) ) leejtettem és semmi baja sincs)?kevés a funkciója(a Nokiák pont erröl hiresek:) )?esetlegeg nem jó menüjeik(ez sztem relatív)?
"MO totál ki van fordulva magából, ha valaki örül valaminek arra már furcsán kell nézni."
Én nem nézlek furcsán, csak ne terjeszd hogy ez a legjobb telefon, örülj a telefonodnak ha kell, de ne villogtasd itt, hogy neked milyen tökéletes telefonod van, mert ettől nem leszel jobb.Ha neked való telefont választotál örülök neki, de ne nézd le mást mert neki nem iphoneja van...