• mike369
    volt nálam egy hónapig egy ilyen csoda és tény, hogy a kezelhetősége páratlan. ezt élvezi is az ember pár napig, amíg el nem múlik az újdonság varázsa, aztán rájön, hogy a bluetooth szinte semmire se jó, a gps nem működik rendesen, a wi-fi gyengén muzsikál és még egy csomó apró, zavaró hibára. persze ezek jelentős része letöltögetéssel és patch-eléssel orvosolható, de ez más készülékeknél is igaz. a kamera kérdés engem nem nagyon érdekelt, a 2 MP is rendes képeket csinál, ha lenne mellette egy segédfény, akkor teljesen jó lenne így is.
    és akkor elgondolkodik az ember fia, hogy a valóban tökéletes és döccmentesen úszkáló kezelőfelület helyett nem lenne-e jó neki egy hasonlóan igényes, ám statikus és a fenti elemek normális működésű változata. én az utóbbi álláspontra helyezkedtem, így nem is fájt különösebben a szívem, mikor elkerült tőlem az iphone.
    ettől még abszolúte szerethető darab amúgy a telefon, csak aki a fenti fícsöröket nem használja, annak viszont eléggé borsos az ára.