• FlyingV
    Sanyixszal egyetértek abban, hogy ez a i meg tvájszeszeméjzing hype egy katasztrófa. Az Appleben a marketingjüket gyűlölöm a legjobban. De azt is utálom, hogy ha megjelenik valami (nem csak epl) divatos, azt már valakiknek rögtön le kell fikázni. Az meg a legjobb, amikor valaki mérvadó tapasztalat nélkül csinálja. Ezt a valaki fennsőbbrendűnek hiszi magát mert ilyen/olyan cuccosa van meg továbbra sem értem :S Erre a klasszikus történetem az, amikor haverom ismerőse leoltotta a mercis csókát, mert oltotta hogy traktorral jár :D:D Aszonnya hülyegyerek ez 4x annyiba került mint a szar merdzsót etc etc még a kopasz kért bocsánatot :)

...És amúgy az is fennsőbrendűség/státusszimbólumcsinálás, amikor valaki az iPhonet fikázza és a hipercsúcs N95ösével hasonlítgatja - neki milyen királysága van és emiatt ő jobb/okosabb, mint aki iPhonet használ...

Amúgy Macc is jót mondott: tömegtelefon hogy lehetne státusszimbólum?

Rexhawk én miben térítettelek? Meg mitől vagyok vérfanboy? Attól, hogy meg vagyok elégedve avval, amit vettem? Igazad van, faxé nem veszek valami Nokia/SE gagyikakit.. MO totál ki van fordulva magából, ha valaki örül valaminek arra már furcsán kell nézni.

Mellesleg