berserk87#5
Én régebben (kb. 5-6 éve) jobban szerettem a tv2-őt, jobb sorozatokat(pl.: Csillagkapu, Jóbarátok) jobb a filmeket és jobb sajátkészítésű műsorokat adtak. Nekem régen nagyon nem volt szimpatikus az rtlklub a betelefonálós műsora, a valóvilág, a barátok közt és az igénytelen sorozatok miatt(pl.: mindenféle német, délamerikai és amerikai pl.:Medicopter, Esmerelda, Elveszett világ vagy Sína a dzsungel királynője(az utóbbit rosszul írtam le:P)).
Most ami nagyon bosszant az a betelefonálós műsor a tv2-őn, amiben úgy mennek le az adások, hogy egyetlen egy ember se nyer. Egyik csoporttársam mesélte, hogy betelefonált ebbe a műsorba, mert a műsorvezető állandóan azt mondogatta, hogy miért nem telefonál be senki, közben persze folyamatosan érkeztek be a hívások, csak őket nem kapcsolták be az adásba. Hihetetlenül manipulatív egy műsor, ha még egy szerintem értelmes embert is így átvernek, akkor még mennyi emberrel történhet meg ugyanez. Amit még nagyon szerettem benne az az, hogy műsor közben, mindig sikerül nekik olyan játékost visszahívniuk akik nem szóltak bele a telefonba(szerintem ez is átverés). Szerencsére csak nagyon ritkán láttam ezt a műsort és soha nem is telefonáltam be. Csak még annyit, hogy az idősebb krosztály fokozottan veszélyben van ezek miatt. Az én nagymamám (aki sajnos már nincsen közöttünk) is még régen elkezdett betelefonálgatni(semmit se nyert), mert olyan könnyüek voltak a kérdések, hogy még ő is tudta a választ. Szerencsére hamar leállították őt az unokatestvéreimék.
Amúgy szerintem, most hihetetlenül leromlott a színvonal a tv2-őn, nem is tudok olyan műsort a Doktor Houseon kívül ami tetszik. Talán még a hal a tortán jó, néha viccesre sikerülnek a részek.