FlyingV#37
én igazság szerint utálom már ezeket a vitákat, mindenki használjon azt, amit akar. az ilyen szövegeket is utálom, amilyen az előző mondatom, de így van.
viszont csak egy kérdés: vajon kiki, egyetértek avval, hogy szükség lenne egy moduláris telepítőre, viszont az lenne a kérdésem, hogy mekkora a vinyód/mivel tömöd tele, hogy 1 bit se mehet kárba? és használod is napmintnap/hetente legalább a programjaid? Csak mert ez szerintem kicsit gáz/kocka/önelégült szöveg..
Mellesleg ha jól tudom a WMP és az IE is csak egy szkin és a motorok be vannak ágyazva a rendszerbe (lásd Apple-nél a kviktájm és a szafari). Most nem tudom, hogy az a kb 10 megabájt, ami a felületet tartalmazza az milyen szinten sérti a kis tetraéder lelkedet...
És még valami: kicsit unalmas a Linuxról olvasni egy windowsos hírben. Úgy értem, nyilván helyenként összehasonlítjuk a két OS-t (sőt, és akkor még elő szokott kerülni - többnyire általam?:) - a Mac OS X), de kicsit unalmas mindig a Linux jobb aki wint használ hülye hsz-eket olvasni... Ó, és akkor lejjebb írták: "hát látom sokan úgy gondolják, hogy ha jó sokszor olvassák az emberek, hogy a win7 milyen jó lesz akkor az is lesz, hát ez nagyon nem így van :D" .. Ennyi erővel a Linux sem lesz jó attól, hogy itt próbáltok téríteni. Már félprofi munkára is alkalmatlan. Irodaira még csak-csak jó, de nem éri meg. Igen, ingyé sem. De ez az én véleményem, most pl emiatt sem kell flémelni, privátban írhat akárki, de zárjuk már le.
Az meg, hogy jövőre érkezik a win7, az 1 jó hír. Kérdés, hogy megint elrontják-e a dolgot? Mert 1 év szűkös nekem, igaz nem láttam a kiszivárgott verziót. Nehogy megint az legyen, hogy inkább félig befejezetlenül hagyják, csak karácsony előtt jelenjen meg..