• cateran
    Semmilyen szerepjátékan nem elnézető amit ez a játék művel már a vaultban...A kiscsajt nem lehet megölni,hiába lövöd fejbe,max elájul..húú de reális...
    1.falu-Van 1 harci robotjuk (vagy mi a rosseb az a bejáratnál)de nem képesek a lyukas csőveket megjavítani...csak és kizárólag hősi személyünk képes rá...ha megfelelő szinten van a skillje (vajh micsoda képességek kellhetnek 1 lyuk befoltozásához...)Az npc-k vándorolnak.ez látszólag életszerűvé teszi a dolgot...látszólag..mert valójában csak fel-alá mászkálnak..senki nem csinál semmit,a falu meg gondolom a turistákból tartja fent magát
    Spoiler:

Amikor az öltönyös csóka questjét (robbantsd fel a bombát..alapból érdekes,mégis milyen távolságból biztonságos 1 nukleáris töltetet felrobbantani?)és ahelyett hogy megtennéd,szólsz a sheriffnek..na bugok halmaza...mikor s heriff elkezdett rohanni,az 1. feljárónál beleütközött 1 npcbe..és szépen mentek egymással szemben én meg leesett állal figyeltem az elemek harcát...végül gyözött a sheriff,odébbtolta az npc-t és futott tovább...aztán elakadt az egyik fordulóban,de szerencsére innen is kicsúsztatta magát..:D
    Aztán elér a quest npchez..letartóztatja...és utasítja,hogy kövesse!a sittre..majd elfordul,mire a csóka rejtélyes módon előkap a ruhája alól 1 géppisztolyt (hol rejtegette? A sheriff hogy a p..ba nem motozta meg? mi az hogy elötte megy és nem mögötte kibiztosított fegyverrel?)és szarrá lövi a sheriffet hátulról...mire a kocsmában mindenki pánikszerüen elkezd nem csinálni semmit...gondolom mindennapos a helyi sheriff szitává lövése....
    Ez elfogadhatatlan 2008-ban 1 szerepjátékban..már 5 éve is az lett volna
    Aláirom...nekem is elállt a lélegzetem amikor kiléptem a vaultból...most aztán merre tovább?De hamar láthatóvá vált...ez nem szerepjáték (30-35 quest,beleértve a vault-i és a fővonal questeket?ez viccnek is rossz...)

Harc..ugyan miféle ember az,aki "broken chest" találat után még lelkesen robog felém, hogy agyonverjen baseball ütővel? vagy broken head shot után? Na ne vicceljünk már..
    Sajna az egész játékról 2 dolog motoszkált bennem:ez 1 konzol game (kontrollerrel sokal egyszerübb irányítani, mint a gombokkal...)
    a másik: ez az oblivion...1 az 1-ben az oblivion (már az eleje dettó olyan..csak ott a csatornában megyünk,itt meg a vaultban)

Elismerem,lehet késöbb hiperszuper ütös játék lesz..de nekem már se kedvem,se türelmem,hogy elérjek oda (apropó..vannak benne funny encounterek? pl a 12 lovag a kerekasztaltól? vagy ufo?vagy a halál hídja?)

Számomra az év csalódása:(