• Fbn Lx
    akkor én abba a kisebbségbe tatozom, akinek a fallout 2 nem jött be egyáltalán, ugyanakkor a 3-on egyelőre (még csak olyan 12 órát játszottam vele) eldobom az agyam. Hihetetlen fílinges lett, és ezt nem a részletes grafikának köszönheti - ami ugye valamivel gyengébb számos mai fps-nél és rpg-nél -, hanem magának a látványvilágnak, a történetnek, az apró hangulatelemnek, és minden egyes NPC-nek, akik elhitetik veled, hogy valóban ennek a játéknak a része vagy. Ezek mind olyan dolgok, amiket én a 2-ből hiányoltam. Attól, mert maga af ejlődési rendszer kicsit komplexebb volt, még közel sem adta számomra ezt a hangulatot.
    Sokszor veszem észre ezt a tipikus "fanok felháborodását" mindegy egyes folytatás elkészítésénél. Tömegesen sütik el, hogy mennyire szar valami, azért, mert mertek változtatni, és nem az előzőt adták el jobb grafikával, és más történettel. Egyszerűen nem szabad ugyanazt a játékot kétszer megcsinálni. Azon múlik az egész, ki mennyire képes alkalmazkodni, meglátni a jót a folytatásokban. Nekem az összes eddigi kedvenc címem folytatása bejött, a sokat fikázottak is, pl. a Gothic 3.
    Nem ezt hívják a fallout névvel való eladás jó marketinghúzásának, hanem azt, ha egy gyakorlatilag az előzőre rendkívül hasonló játékot adnak el új részként.