• Petko
    na most a fő történeti ágat végigvittem, sajnos ahogy írtam szép meg jó de az eredeti falloutok közelébe nem ér szerepjáték tekintetében
    sajnos iszonyat energiát fektettek a látványosságba, de ezáltal egy csomó elágazást nem voltak már képesek kidolgozni mert iszonyat munka lett volna, nincs igazi kohézió benne, teli van logikai hibákkal...
    ezért csomó questem szétesett, elrontottam őket mert előbb értem oda, illetve egy csomó dolgot nem enged, illetve nincs nekem tetsző válasz. Ja és persze most így elsőre hogy végigment a játék, legalább a questek meg helyek 70%-át nem is láttam... a 20 as szint lock tényleg nevetséges, én ugye a régi részekből tapasztalva azonnal a 3 xp perket vettem fel, de nagyon korán kimaxolodtam
    aztán még hozzáfűzve a szerepjátszáshoz, a tököm telivan hogy csomó seggfejet a játékban aki beszól nem lehet szétverni, illetve nevetséges hogy odaállítok egy bazinagy tesla armorban és a hülye npc elkezd fenyegetni a szaros pisztolyával hogy mindjárt kicsinál (meg a bepofázós gyerekeket nem lehet kicsinálni etikai okokból, de rabszolgaságba lehet adni őket)
    aztán amúgy is kicsit töketlen lett az egész, nincs meg az az erős kontraszt a technológiában ami az eredetiekben volt, a fallout 2 ben egy kis hegyi törzsből indultam és hatalmas upgrade volt amikor az első 10mm es fegyvert megszereztem, és ilyen power armoros dolgok annyira iszonyat erősek voltak ahhoz viszonyítva hogy egy mp alatt szétszedtek bármit... itt meg lószart se ér se a power armor se a minigun, nincs igazi kontraszt
    és tököm telivan azzal is hogy telinyomták mindenhol dögökkel, amik persze az én szintemhez viszonyodnak. megyek néhány métert a puszában és máris ott terem 10 mutáns, és ha kinyírom 5 méter után megint... fasznak van kedve a végetelnségik irtani őket, foggyanak el vagy ne lépjenek szintet és meneküljenek vagy darálódjanak le könnyen