• Tzupi
    latom lett egymasnak eses :D
    izlesek es pofonok, szemellenzok es nyitottsag...

ez nem fps, ez nem rpg, ez fallout...
    ES ennek ellenere, nagyon tetszik a jatek.

En is mondhatom magam "nagy falloutosnak". vegigjatszottam a regebbi reszeket tobbszor is, millio fele karakter variacioval.
    Adnak egy alapszintu fejlodesi rendszert, hasznalhato perkeket, kellemes missziokat (nem tul sok, de azok legalabb jok), egy latvanyos harcrendszert.
    Ez utobbi sztem kompromisszum, de kb ez az amit fpshez lehet hasznalni. Hasonlit kicsit a fear elgondolasahoz. Nem idomegallitas, inkabb reflex.

Paran irtak ezt es en csak megerositeni tudom
    Egyszeruen fenomenalis erzes volt, mikor kimentem a vaultbol, es ott lattam a tobb kilometernyi pusztasagot. Felfedezni, jarni benne, aprosagokat talalni. Kikerulni a radskorpiokat, mert idesitoen gyorsak, stb.
    Bemenni a Nukacola gyarba es olvasgatni infokat a az uj Quantum fejlesztesekrol, h melyik izotoptol milyen ize es hatasa lett (hanyan kerultek korhazba tole/ haltak meg tole :P)
    Olvasni a hozza tartozo marketing kampanyrol, h hogyan fogjak berobbantani a koztudatba, milyen hirdetesekkel.
    Belenezni levelezesekbe, mikor az illeto irja szeretteinek, hogy vmi tortenik, megszolaltak a szirenak, es nem engedik ki oket a epuletbol, de siet haza.
    Talalni egy elhagyatott hazban egy osszeszenesedett csontvaz part, akik egymas olelik az az utolso pillanatukban is.
    Hallgatni a Galaxy news radiot, a regi tipikusan 50es evek zeneivel, es kozben felfedezni a szetdult, rombolt, Washington. Es belefutni egy szupermutans/brotherhood of steel csataba, majd csatlakozni az utobbiakhoz, mert miert is ne. De kozlik veled, hogy rendben, csak ne legyel tuzvonalban, mert a civilekkel csak baj van.
    Melle a zsenialis 50es evekbeli scifi jovokep hangulat, hogy hogyan is kepzeltek el a jovot akkor. Tipikus retro autok, de atommeghajtaso motorral, retro hirdeteseken a robotreklamok...
    Egy szoval Fallout...

Es mindebbol a szemellenzos illetok, csak azt latjak, hogy egy fps, aminek alapszintu harcrendszere van...
    Azok ne vegyek meg a jatekot, felejtsek el, de ne sirjanak azert, h milyen lett.
    Le kell venni a szemellenzot, es elvezni ezt a nagyszeru vilagot, vagy fennhagyni, es feltenni a Van buren alpha build -2.0 as verziojat, es jatszani vele :)