Picit játszottam vele. Le se tagadhatnák, hogy az oblivion készítői csinálták, és azt sem hogy azt a motort használták :) Bár nekem az oblivion betonstabil volt, de ez a new game, és betöltés után kivágott egy "hibát okozott"-al, bár másodikra ment, és csak a végén kilépéskor dobott még egy hibát. De a karaktergenerálás, tök ugyanaz, ugyanolyan tulajdonságok. Ugyan az a szélfújós hang, mint az oblivionban, sőőt 90%-ban ugyan azok a szinkronhangok.
A párbeszédeknél nem hangzik el semmi info, mint az oblivionban. Hatástalanítsam a bombát... oké hogy odamegyek hozzá, csak aktiválni lehet 25-ös skillel, de deaktiválni?
Mellesleg akkor most ez mikor, és mi után játszódik? Mert sok helyen 50-es évek sztájl, de repülő propagandagömbök, furcsa 50-es évekkel kevert, de modernebb kinézetű autóroncsok, félanalóg számítógépek.
(nem játszottam az elődökkel, nem vágytam körökre osztott játékra, az ufo: enemy unknown, jagged alliance, és a heroes elég volt, bár ezekkel jól szórakoztam, de inkább realtime ha lehet)