nekem pedig olyan érzésem van hogy a te "aktívan szidó ismerőseid" valójában egy kettősbetű felcseréléséből születtek , hogy mindig a legújabb, legtrendibb cuccokat vásárolják meg a magyar nép összesanyargatott pénzéből
de hogy a tárgyra is rátérjek, igen használtam a visztát sőt még össze is hegesztettem egy vlite verziót ami hajlandó legalább megmoccanni 256 mega ramos gépen is 233 MMX proci fölött, mondhatni alaposan ismerem , legalábbis bizonyos részeit, szóval a véleményem, alapos és átgondolt, ezenkívül , ha nekem nem hiszel, miért nem hiszel a Microsoftnak, hiszen ők maguk is beismerik, milyen "gyenge lett a legújabb operációs rendszerük" (hű de finom és nőies voltam), ezek után igazán nem értem hogy te és a hozzád hasollók miért ragaszkodnak hozzá tűzzel-vassal?
bevallom viszont hogy eleinte valóban nem ragaszkodtam az xp-hez, és máig talán az egyetlen valós ok amiért néha mégis használom a natív transzparenszi a deszktopon , mert amúgy máig jó a win98se is, csak nem fejlesztenek rá pont az olyan buzgómócsingok miatt mint te vagy (és a hozzád hasollók), fikázni viszont nem fikáztam sosem az xp-t (kivéve a beépített, de még lekapcsolható trójai-megfigyelő rendszerét)