• NintendoGC
    "Nagy az Isten állatkertje..." szokta mondani az egyik legjobb cimborám... de nagyon igaza van!

Nem tagadom, lehet, hogy baj van a felfogásommal, de akkor sem értem, hogy miért kell leszólni azokat az embereket, akik használják és neagyj Isten még szeretik is a Vista rendszert?! Vagy mert fontos nekik, hogy DX10-ben játszanak a DX10 Ready játékokkal. Miért baj ez? Zavarja egyes emberek önbecsülését, vagy kevesebbnek érzik magukat páran emiatt... elképzelésem sincs.

De, hogy manapság DIVAT fikázni, (mindegy mit) az hétszentség.

Én használok XP-t (SP3) Vista-t (64bit SP1) és Linuxot (Ubuntu 8.10)... előnyben részesítem az XP-t és az Ubuntut, de a Vista-t is használom, miáta kiadták és nekem sem volt vele semmi különösebb problémám.. leszámítva a SoundBlaster Audigy kártyám driver problémáját, de hála néhány ügyes programozónak ez is megoldódott!

Én nem vagyok elfogul taz MS irányába, de utálom, mikor a nagyokosok MicroFos-ozzák. A kúltúra fröcsög egyik - másik hozzászólásból különböző fórumokon, ahol az MS termékei a téma.... bakker miért nem lehet emberi hangnemben EGYMÁS VÉLEMÉNYÉT FIGYELEMBE VÉVE (neagyj Isten ELFOGADVA) normálisan beszélgetni a témáról???

Komolyan nem értem!

Aki igen világosítson fel.. kérem!

Köszönöm!