• Ps1ch0
    most elolvastam megegyszer a cikket es kerem szepen a cikkirot hogyha komolyan gondolta amit irt irjon nekem privat uzenetet vagy psotoljon ide mert ez valami hihetetlen frusztralo orultseg. A munkaltatom nem azert fizet hogy 8 orat nonstop dolgozzak. Hanem esetemben hogy minden projektem zokkenomentesen vegre legyen hajtva megszabott idon belul es hogy mint a kliens mint pedig a ceg elegedett legyen. 8 orat nonstop meg egy sima aministrativ adatatirassal foglalkozo embernek sem volna szabad vegigdolgoznia (nem akarok senkit sertegedni es bantani sem elismerem minenki munkalyanak hasznat es ontossagat csak ez a fajta munka szamomra egyszerubbnek tunik, ha megsertettem valakit bocsanat). Ellenorizze a cikkirot aki akarja meg a Kellyt vagy mi a francot de amig en mindent megcsinalok ami ram van bizv addig menjenek az ellenorzessel a busba. Hihetetlen de felcseszett ez a cikk. mondjuk a felnott tartalom bongeszese az nem munkaba valo de egy hirportal vagy hobbyrol szolo oldal megtekintese szerintem rendben van mig valaki megcsinalja amit neki meg kell.