• torreadorz
    #3
    Azért mert ez infrakép. Nézd meg a kis képen a két embert hogy néz ki meg a szélvédőn. Most képzeld azt hogy az ott egy közlekedési tábla. Fel fogod ismerni hogy mi van rajta ha csak infrán nézed vagy nem?

    Ezen felül szerintem nem triviális kivetiteni oda a képet (főleg az ár arányokat is nézzük) illetve nem tudom hogy viszonyul ez ahhoz mikor valami nagy erősségü fényforrás jön szembe. Például egy kamion aminek még a tetején is lámpa van. Ilyenkor én is elvakul, kiváncsi vagyok hogy egy ilyen infra ami érzékenyebb elvileg nálam mennyire "vakul" el.

    viszont amúgy jó kis kütyü és tényleg nem ártana ilyen formában a kocsiba, és is rengetegszer parázok hogy elütök egy-egy nem vagy alig kivilágitott biciklist éjszaka a sötétben. (már többször volt rá példa hogy este főuton lakott területen kivül töksötétben találkoztam biciklissel és csak agyors reflexeim mentették meg az életét, mert csak az utolsó pillanatban vettem észre). Most meg csak ránéznék erre és rögtön látnám hogy [email protected] 2 kilométerig előttem nincs biciklis.