• Sanyix
    "Naná, hogy arra írtam, még véletlenül sem az OOM jelenségre! Milyen illogikátlan is lenne. XD De akkor segítek:
    "Akkor ugyanaz a helyzet, nagyokos." Vagyis OOM! "De pont ennek a kiküszöbölésére találták ki!" Vagyis az OOM ellen! Nehéz értelmezni mádzsár? XD"

Na szóval a pagefile kifogyására találták ki a pagefile-t. Én úgy tudtam hogy a memória kifogyása ellen, meg mindenki :D Ezek a hozzászólásaid jól illenek majd egy aranyköpéses topikba.

De leírom neked még egyszer. Ha elfogy a fizikai memória, és nincs page file -> oom, ha elfogy a fizikai memória page file-al együtt -> oom (bár szerinted a pagefile ezt kiküszöböli, bár a többségnek nincs végtelen méretű vinyója).

Tehát tök mindegy, hogy van 2 giga ramod, és 6gb page, vagy 8 giga ramod page néklül, ugyanúgy oom-ot kapsz ha kifogy. Ezért is írtam, hogy mekkora idiótaság az a "nincs page file akkor hiba van" baromságod.

"Tényleg ovis szintű vagy. Egyszer sz*r a Vista, máskor sz*r az Asus alaplapod (nem én találtam ki, te írtad ezt, ott van az adatlapodon is a PH-n!). Most te ilyen érdekember vagy? Egyszer ezt írod, másszor azt? Hmmm?"

Nemtudsz olvasni idióta? :\ Ott írtam a hozzászólás elején, hogy mind2 hibás. És nem a lap hibás, hanem a bios... meg a vista mert a "STOP 0x0000000000000000 motherboard not acpi compatible" hibaüzenet nem mond semmi értelmeset, sőt faszságot ír, mert nem az a gond. Ellenben más rendszer "illegal memory opregion addressed from 0x000000xxxxx to 0x0000xx....", és a hozzá tartozó link, ahol le van írva ez mitől lehet, kicsit többet mond... és az a vicc, hogy ezt a bővebb, és már nem hibás hibaüzenetet az xp írta ki, a vista meg egy értelmetlen, és ráadásul rossz hibaüzenetet tud. GRAT, fasza fejlődés tapasztalható a vistában...

Ez az a suli amit még sokan szaroznak, mert semmi értelmeset nem tanítanak (bár ez általános a magyar "felsőoktatásban"). BMF :)