• vajon kiki
    "Ilyen XP black edition, meg pirate meg anyámkínja..na erről had mondjak valamit.
    Mindegyik televan kémprogramokkal, trojanokkal alapban!"

nem kedves barátom, nem arra gondoltam, hanem arra hogy letöltesz egy full hivatalos, de nem OEM (!) hanem egy Corporate Winydózt SPx-szel vagy anélkül.. aztán pedig magadnak összehegesztesz belőle egy nLite verziót amiből kiszeded a sok sz*rt , lekapcsolod a trójai(kezdemény) service-okat , amiket a Vistában már az egekig tökéletesített a Microfost, és ennyi.

"Volt egy csávó aki hozta hozzám a gépét, ilyen black szarral, csutka vírus volt az egész. Lezúztam az egészet, 16-ért tettem rá legális OEM XP-t. Erre rá 1 hónapra hozza, megint ezzel a szarral, hogy nemjó...bammeg van aki semmibőlsem tanul."

én pont hogy tanultam és nem szopok többé OEM vindózokkal akármennyire legál is.. mert nem lehet rendesen elghostolni , illetve vagy mindig újra kell aktiválgatni (max. 10x lehet) vagy még azt sem lehet, mert 1xűen nem megy. szal vegyél csak pénzért sz*rt valami balekból a microfostnak is meg kell élnie !