Csaba42#134
Te jó ég, Sanyix, nekem valami elmebajod lehet, ha ennyire képtelen vagy felfogni mindazt, amiről emberek ezrei beszélnek, sőt! :D Vagy minden hsz előtt beszívsz?
"Kékhalál az szerinted csak elbaszott összeomlott oprendszer következménye?"
Nem arról pofáztál múltkor, amikor kékhalálozott a Vistád, hogy a hardware-rel biztos nincs gond, csak a sz*r Windowszal?! Ááá, kész vagy, azt se tudod, mit írtál már múltkor, keresztbe-kasul ellentmondasz magadnak. XD
Idézek:
"Igen teszkó gazdaságos csx ramok vannak benne, teszkó gazdaságos asus lapba, amd chipsettel, és érdekes módon xp x64-nek, linuxnak, és a memtestnek sincs semmi baja vele, csak a vistának. Talán mert szar a vista? Több mint valószínű..."
"Nemtudom hogy van az hogy bizonyos nemnormális hardverek érdekes módon más rendszeren normálissá válnak, nincsenek újraindulások, fagyások, kékhalálok. Vajon hogy van ez? Lehet nem is a hardver a gond? :D"
"Egyébként nem is tennék fel nem hackolt (tehát vlite-on nem beállított) vindózt, mert 10gb partició van vindózra, annyiba be kell férni. És mert alapból annyi tök haszontalan marhaság van benne amire semmi szükség, hogy ki kell pakolni azokat is."
Grat, tényleg elég ügyi(-fogyi) vagy a PH-hoz.
"És ha elfogy a pagefile területe, akkor mi van?"
Akkor ugyanaz a helyzet, nagyokos. De pont ennek a kiküszöbölésére találták ki! LOL! Egyáltalán tudod mire van a pagefile?
Figyelem, 2008-08-18 20:25:41 már vagy 8 éve volt! Na, ennyit a moddolt sz*rjaidról, szánalmas kis 1 bit user. XD Nem hiába nem foglalkozott veled érdemben senki. De már tudom, mitől van ekkora arcod: senior tag vagy a ProHardware-en. A balf*szok klubjában. XD
"Szerencsétlen flótás, még a válasz szöveg mellett lévő kis linket se veszed észre? Próbálj még kötekedni."
Na akkor mond meg, nagyokos, mikor volt utoljára ellenőrzés a Vistánál! Ha egy hónapon belül, megemelem előtted a kalapom, mert az előbb néztem végig az októberi frissítéseket, és nem volt ellenőrzés.
"Miért is baj, hogy kikapcsolhatod a szükségtelen dolgokat? Nem értem a nemlétező logikád."
Az a baj, Emese, hogy azt tudsz kiszedni, amit akarsz, és a hozzá nem értésedből fakadóan ezért szar be nálad a Vista. Olyan, mintha kiszednél az autódból pár "lényegtelen" dolgot, aztán csodálkozni fogsz, hogy összeszarja magát 10 km után. Érted már? XD
"becsült releaserek"
Olyan meg nincs, hogy más nevében kreálok egyet, telerakom dolgokkal, és útjára engedem, ááá. XD Ráadásul mivel nincs vírusirtód, egy egész rootkit/backdoor/trójai tanya van a gépeden. És ilyen gépen kreálsz magadnak Windows telepítőt?! XD
"Idézetre meg várhatsz, minek idézném be azt amit egy értelmes ember 5 másodperc alatt megkeres? Egyébként össze is foglaltam, de azt se sikerült megértened."
Ez aztán a kibúvás magasiskolája, grat. Csak tudod azóta 6 millió dolog szóbajött, ezer hülyeséget leírtál, és fogalmam sincs, melyikre gondoltál, mivel olyat nem találtam.
Turdus: te tudtommal Linuxot használsz, sz'al ebbe nincs belelátásod. ;) Ráadásul pont te kezdted el a személyeskedést még az elején. Igen-igen, lesüllyedtem a szintedre, néha kell egy ez. ;)