• Sanyix
    Hülye vagy már megint. Kékhalál az szerinted csak elbaszott összeomlott oprendszer következménye? Báze ezt a hozzáértést :DD

"Elfogy a memória (nincs hová kiírni azt, ami aktuálisan nem kell, de később igen), és hibaüzi kíséretében szépen elszáll a progi (Out Of Memory)."

Aztaq mekkora közhely. Hát ilyenre is csak te vagy képes gondolni... mert olyan egyértelmű, hogy épeszű ember, erre nem gondol.

Te figyelj. És ha elfogy a page file területe, akkor mi van? :D UGYAN EZ! És most ezért szépen írd le, hogy hibásan működik a vindóz. XD Látod milyen ökörségeket írsz? :) Egyébként én megvagyok pagefile nélkül, valahogy a 6gb ram nehezen telik be.

"Meg a gépemen, és még sok ezer felhasználó gépén, aki nem moddolt Vistát használ. Aki kicsit is olvassa az SG híreinél lévő kommenteket, számtalanszor olvashatott már olyat más emberkétől, hogy amióta Vistája van, egyszer sem fagyott és omlott össze a rendszer. Ennyit rólad, 1 bites user, a hozzáértés nálad hiányzik. XD"

Ejha, és a moddolt kíndóz használóknak miért nem omlik össze?
    Lefagyasztok én neked bármilyen vistát, frissen telepítettet, gyárit, hozzá nem nyúltat, ja összeomlás nélkül :)
    És milyen fura, az m$-éknek is sikerült ugyanez, ez hiszen jópár kékhalálos foltozás tölthető hozzá, biztos viccből javítottak, kitalált hibákat.
    Az már csak ráadás, hogy ugyanezt a a moddolós módszert használja az ms ahhoz hogy dvd-n x változat legyen a vistából, csak ott a serialtól függ mit hagy ki és mit nem, és a vlite-ban azokat a profilokat lehet szerkeszteni amiket a serialtól függően használ :D
    Annyira elvakult vagy, hogy azt sem tudod a kedvenc céged mit csinál, és mit tud a kedvenc rendszered, csak folyik belőled a hülyeség.

""Egyébként meg azt kapcsolod ki amit akarsz(vagyis amit enged), azt szeded ki amit akarsz."
    Újabb szemléltetés a moddolt Windowsok hátrányáról, köszönjük Emese! :)"

Miért is baj, hogy kikapcsolhatod a szükségtelen dolgokat? Nem értem a nemlétező logikád.

Idézetre meg várhatsz, minek idézném be azt amit egy értelmes ember 5 másodperc alatt megkeres? Egyébként össze is foglaltam, de azt se sikerült megértened.